We gaan weer repeteren! We hebben een ruimere locatie gevonden, waar we veilig kunnen repeteren, en wel in de Antonius Abtkerk aan de Dennenstraat in Nijmegen. 3 september beginnen we met onze eerste repetitie. Daarbij houden we ons voor ieders veiligheid aan dit protocol.

• Momenteel organiseren we nog geen aparte open avonden, maar nieuwe leden zijn van harte welkom in alle stemgroepen. Heb je belangstelling om te komen, laat ons dat dan in elk geval weten, dan nodigen we je graag uit om een of meer repetities bij te wonen.
  • het concert van 6 juni kon niet doorgaan, Dat concert hebben we uitgesteld naar het voorjaar 2021
  • Het kerstconcert dat we in december gepland hadden, zal ook niet in de geplande vorm doorgang kunnen vinden. We beraden ons nog op een alternatief.

Houd onze site in de gaten voor het laatste nieuws.