Koop uw kaartjes voor de Johannes Passion

U kunt kaartjes voor de Johannes Passion van 6 april bestellen door een mailtje te sturen naar kaartjes@hetnijmeegskamerkoor.nl.

Maakt u tegelijkertijd het verschuldigde bedrag over naar rekeningnummer NL86 ABNA 0607 1184 23 t.n.v. Het Nijmeegs Kamerkoor. Vermeld u hierbij s.v.p. “kaartjes voor <uw naam>”. Zodra het bedrag op onze rekening staat, krijgt u de bestelde kaartjes per mail toegestuurd. Dit kan enkele dagen duren.

U kunt deze kaartjes bij de kassa op uw telefoon laten zien, maar u kunt ze natuurlijk ook printen.

U KUNT NOG KAARTJES IN DE VOORVERKOOP KOPEN TOT UITERLIJK VRIJDAG 5 APRIL. Daarna alleen nog op de avond zelf aan de kassa.

De toegangsprijzen zijn:

Voorverkoop:    €22,50       jongeren tot 30 jaar €12,50       kinderen tot 12 jaar gratis

Aan de kassa:    €25,00        jongeren tot 30 jaar €15,00           kinderen tot 12 jaar gratis

Lees meer over dit concert