Open repetitieavond op 30 september

Wil je graag zingen bij een gezellig en goed kamerkoor? Wij zijn weer gestart met repeteren en kunnen in alle stemgroepen nieuwe leden gebruiken. Om vrijblijvend kennis te maken met ons koor organiseren we op 30 september a.s. een open repetitieavond.

Stuur een mailtje naar info@hetnijmeegskamerkoor.nl om je daarvoor aan te melden. Kun je die avond net niet, maar andere donderdagen wel, meld dat dan, dan spreken we met jou een andere repetitieavond af.

Let op: door een technische storing hebben we een tijdje geen ingekomen mail kunnen lezen. Dus heb je je aangemeld, maar geen bericht terug ontvangen van ons, kom dan gewoon toch op 30 september. Je kunt ook opnieuw mailen, want de storing is inmiddels verholpen.

We repeteren in de Antonius Abtkerk aan de Dennenstraat in Nijmegen op donderdagavond van 19:45 tot 22:00 uur.